Ağrı Valisi'nden şoke eden iddia: 40'a yakın genç kız dağa kaçırılarak...

Ağrı Valisi Musa Işın, PKK'nın 40'a yakın genç kızı dağa kaldırarak tecavüz ettiğini açıkladı. Işın, "Kızların zorla dağda tutulduğunu" söyledi

Abone ol

Ağrı Valisi Musa Işın, bölücü terör örgütü PKK'nın 40'a yakın genç kızı dağa kaçırarak zorla tecavüz ettiğini ve dağda tuttuğunu açıkladı.

Ağrı valiliğinde gazetecilerle bir araya gelen Işın, PKK'nın Kürtçülük perdesi altında vatandaşların canına, malına, namusuna, düşman olduğunu söyledi.

Vali Işın, "Bir ilimizde 40'a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz diyerek orada zorla tutuluyorlar" dedi.

PKK'nın dağ kadrosunda 6 bin 300 dolayında çocuk bulunduğuna da dikkat çeken Vali Musa Işın, "geçtiğimiz yıl 10 üniversite öğrencisi, 2 lise öğrencisi kızın terör örgütü tarafından dağa kaçırıldığını" söyledi.

Vali Işın, açılımda silahları bırakması gereken PKK'nın şehir yapılanmaları oluşturarak, devlete karşı bir başkaldırı planı yaptığını anlattı.

Basın mensuplarına gündemi değerlendiren Ağrı Valisi Musa Işın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Makamında gazetecilerle bir araya gelen Vali Işın, “Kürtler’i savunduğunu iddia eden PKK terör örgütü Kürtler’i öldürüyor. Kürtçülük perdesi altında vatandaşlarımızın canına, malına, namusuna, mukaddesatına düşman olan ve Kürtler’i yok etmeye çalışan cani bir örgütle karşı karşıyayız. Sizin adınıza sizi öldüren, haraç toplayan, araçlarınızı yakan, gencecik kızlarınızı iğfal eden, dağdaki baronlarına peşkeş çeken, Kürt halkının kutsal bildiği bütün değerlerine savaş açan bir örgütün Kürtler’in hakkını savunduğunu aklını, izanını, vicdanını, insafını kaybetmemiş hiç kimse iddia edemez. Bir ilçemizde kadınlar gece vakti toplantı var diyerek evlerinden alınıyor, kocaları karşı çıkınca da ölümle tehdit ediyorlar. Bir ilimizde 40’a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz diyerek orada zorla tutuluyorlar. İnsanlarımız namuslarıyla tehdit ediliyor.” ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Vatan savaşını Tayyip Erdoğanlara bırakanlar halkı da AKP'ye teslim etmiş olurlar Gündem Jandarmadan tarihi eser operasyonu Gündem PKK'ya ağır darbe! Dört F-16 savaş uçağı dün gece 03.30 ile 04.30 arası... Gündem TSK açıkladı: İşte öldürülen terörist sayısı Gündem