Beşiktaş Partizan maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Kara Kartal Avrupa arenasına çıkıyor. Siyah Beyazlılar bu akşam UEFA Avrupa Ligi Play-off mücadelesinde Sırbistan ekibi Partizan ile mücadele edecek. Belgrad'daki karşılaşma 21.30'da başlayacak

Abone ol

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play Off mücadelesi için sahaya çıkıyor.

Kara Kartal, Sırbistan ekibi Partizan ile karşılaşıyhor. Hedef İstanbul'da oynanacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek.

Bu akşam Türkiye saati ile 21:30’da başlayacak karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Kruzliak’ın yardımcılıklarını ise Tomas Somolani ve Branislav Hancko yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Partizan karşısına ligde oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının kadrosunda değişiklikler yaparak çıkacak. Kaleyi Tolga Zengin’e teslim edecek olan Güneş, savunma hattını Gökhan Gönül, Pepe, Vida ve Adriano’dan oluşturacak.

Orta saha ve hücum bölgesinde bir kaç alternatifi bulunan tecrübeli teknik adamın Medel ve Tolgay Arslan’dan kurmayı düşündüğü orta ikilideki 2’nci tercihi, Medel-Oğuzhan olabilir. Ancak maçın deplasmanda oynanmasından dolayı defansif yönü daha kuvvetli Medel-Tolgay ikilisi ilk seçenek görünüyor.

Beşiktaş, Partizan ile 2’nci kez eşleşti. İki takım 2014-2015 sezonunda yine UEFA Avrupa Ligi’nde bu kez grup aşamasında karşılaştı. Belgrad’taki ilk maçı 4-0 gibi faklı bir skorla kazanan siyah beyazlılar, rövanşta da rakibine şans tanımadı ve sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bugüne kadar belirsizliğini koruyan maçın yayıncısı da açıklandı. Karşılaşma, TRT 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş’ın Avusturya’da LASK Linz ile oynadığı Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu maçında da aynı sıkıntı yaşanmıştı. LASK Linz-Beşiktaş mücadelesinde de maç gününe kadar yayınlayacak kanal belli değildi. Karşılaşmanın başlamasına 3 saat kala TRT devreye girerek karşılaşmanın yayın hakkını satın almış ve LASK Linz-Beşiktaş maçı TRT 1'den verilmişti.

Emre Akbaba eski takımı için veda mesajı yayımladı Spor PFDK kararları açıklandı Spor Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Ömer Bayram yarışı Spor Fenerbahçe, Frey transferinde sona geldi Spor