Almanya’dan Türkiye’ye pedal çevirdi

FETÖ darbe girişimini ve PKK saldırılarını protesto etmek için Almanya’dan Türkiye’ye pedal çevirdi, Ankara’ya kadar geldi. Abdurrahman Serdar Çakmak 29 günde 2 bin 682 kilometre pedal çevirerek 5 ülke geçip Almanya’dan Türkiye’ye ulaştı.

Abone ol

Almanya’dan Türkiye’ye darbe girişimini protesto etmek için pedal çevirdi

Bisikleti ile Almanya’nın Münih kentinden yola çıkan Abdurrahman Serdar Çakmak, 2 bin 682 kilometre pedal çevirerek 5 ülke geçip Türkiye’ye ulaştı.

15 Temmuz kanlı FETÖ darbe girişimine tepki göstermek için Almanya’dan bisikleti ile yola çıkan Abdurrahman Serdar Çakmak’ın yolculuğu 29 gün sürdü.

Almanya’nın Münih kentinden yola çıkan Çakmak, Avusturya, Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Bulgaristan ülkeleri üzerinden Türkiye’ye geldi.

Bisiklet ile çıktığı yolculuğun amacını Ulusal Kanal’a anlatan Çakmak , ”Yalnızca FETÖ terör örgütüne değil, ben Şırnaklıyım, Kürt’üm, PKK terör örgütüne mesajım, tek vatanımız var” diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

CHP'nin KHK'ları AYM'ye taşımasına AKP'den tepki geldi Gündem Aktif görevde olan üst düzey 7 polisin, programı kullandığı tespit edildi Gündem AKP, CHP ve MHP temsilcileri, taslak metin için bir araya geldi Gündem Türk uçakları, Rusya’yı bilgilendirerek Suriye’de sorti yapıyor Gündem