''İpsiz Recep gibi görev başındayız''

Vatan Partisi Rize İl Başkanlığı, düzenlediği aday tanıtım töreni ile seçim çalışmalarına start verdi.

Abone ol

Vatan Partisi Rize İl Başkanlığında düzenlenen törende, Milletvekili adayları Salih Öksüz, Erdoğan Bakoğlu, Derya Çağlar ve Merkez Örgütlenme Bürosu Üyesi Nadir Erol ve partililer katıldı.

Milletvekili Adayı Salih Öksüz yaptığı konuşmada:

‘’Bu seçim, diğer seçimlerden farklı olduğu için öncelikle cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili görüşlerimizi belirtmek istiyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde en çok dikkati çeken konu malum Pkk'nın aday gösterebilmesi. Dünya'nın neresine giderseniz gidin böyle bir rezillik göremezsiniz. Mehmetçiği arkadan vuran, pusu kuran, silahsız erleri Diyarbakır meydanında şehit eden Pkk terör örgütü sözcüsü Selahattin Demirtaş Cumhurbaşkanı adayı oldu. Normalde milli devletlerde bu durumun söz konusu olması bile münkün değildir. Ancak neler görmedik ki. Hatırlarsanız türküm demek bile yasaktı bi aralar. Hatta inkar etseler bile Pkk ile açılım başlatmışlardı.

İşin özeti her zaman belirttiğimiz gibi bu sistem çöküyor.

Bu sistemin adını da bir kez daha belirtelim. Biz bu sisteme mafya-gladyo-tarikat sistemi diyoruz. Diğer adıyla Amerikancı sistem.

Adayların üzerinden de kısaca geçelim. Bir yanda eski bop eş başkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda her yerde batının yanındayız diye ifade veren Muharrem İnce, diğer adaylardan Merak Akşener ise herkesin geçmişten iyi tanıdığı gladyonun kraliçesi. Birde Madımaktan sicili bozuk olan laiklik düşmanı Temel Karamollaoğlu var. Aslında herşey çok açık ama sistemin medyası bu adayları vatansever olarak sunuyor.

Birde medyanın görmezden geldiği bir aday daha var. Ermeni Soykırımı yalanını bitiren, Ergenekon-Balyoz Kumpaslarını yıkan, Pkk açılımını yerle bir eden, 15 Temmuz Amerikancı Fetö darbesinin ezilmesinde büyük rol oynayan, Rusya, Suriye, İran ve Çin yönetimleriyle yaptığı görüşmelerle Türkiye’nin güvenliği ve ekonomisi için işbirliği koşullarını oluşturan, 68 Gençlik Hareketinin Lideri olarak kazandığı birikimle bugünün Atatürk gençliğini yetiştiren önderimiz, genel başkanımız Doğu Perinçek var.

Kısaca, Hepimizi bu sistemden çıkartabilecek tek aday Doğu Perinçek'tir. Rize halkını Doğu Perinçek'e oy vermeye çağırıyoruz.

Gelelim bizi daha yakından ilgilendiren Rize'mize. Partimizin 1.sıra milletvekili adayı benim. 2'inci sıra adayımız eski pazar ilçe başkanımız Erdoğan Bakoğlu ve 3'üncü sıra adayımız eski rize il başkanlığı yapmış Hemşin'den Derya Çağlar'dır.

Hem Rize'mizin, hemde ülkemizin sorunlarının biliyoruz ve çözümün de bilincindeyiz. Bu sorunları nasıl çözeceğimizi madde madde anlatmak istiyoruz.

1- Çaykur'u güçlendireceğiz. Halkımızı özel sektöre mahkum etmeyeceğiz. Hiç bir üretici, çayını Çaykur'un verdiği ücretin altında özel sektöre satmak zorunda kalmayacak.

2- Hes'lerin doğaya zarar vermesini engelleyeceğiz. Rüzgar, güneş ve diğer enerji kaynaklarına yöneleceğiz.

3- Rize'mizde balıkçılığı zirveye çıkartacağız. Yanı başımızda Karadeniz gibi büyük bir deniz var ancak balıkçılığımız yerlerde sürünüyor. Bu kabul edilemez.

4- Yeşil Yol projesini iptal edeceğiz. Yeryüzünün en güzel yaylalarına sahip olmamıza rağmen turist sayısı istenilen seviyeye bir türlü gelemiyor. Bu sorunuda çözeceğiz.

5- Rizespor'umuz şehrimizin en önemli spor kulübüdür. Her zaman süper ligde oynayan bir güce kavuşması için altyapı çalışmalarına %100 katkı sağlayacağız.

6- Şehrimizin sanatsal etkinliklerini 2 katına çıkartıp gençlerimizi uyuşturucudan kurtaracağız. Böylelikle, hem yaşamı daha çok sevecek, hem de aydınlanmış olacak.

7- Çağın en önemli ticaret ağları, Lojistik merkezleridir. Şehrimizde yapılmak istenen lojistik merkezini destekliyoruz. Şahsen bende lojistik uzmanıyım ve bu konuyla birebir ilgileneceğim.

Genel politikalarımızdan bir kaç maddeyide belirtelim.

1- Hepinizin bildiği gibi en önemli sorun ekonomi. Dış ödemeler açığımız ekonomide depremlere işaret ediyor. Fabrika kapatmalar, işten atmalar, doların yükselişi, piyasada durgunluk, ekonomik gündemin başlıkları olarak önümüzde duruyor.

Partimizin üretim ekonomisi modeli tek çıkış yoludur.

Doğu Perinçek önderliğinde üreticilerin hükümetini kuracağız. İşçiler, çiftçiler, esnaf, zanaatkâr, kamu emekçileri, sanayici ve tüccarın Millî Hükümeti, Türkiye’yi umutlu ve güvenli geleceğe kavuşturacak.

2- Milletin hazinesinden yasa dışı yollardan gasp edilen kaynakları tekrar milletin hazinesine katacağız. Uyuşturucu ve silah kaçakçılığından elde edilen mafya sermayesi başta olmak üzere, kara ve kirli para, yasa dışı yollardan ve rüşvetle yığılan servetler; “Nereden Buldun Yasası” ile yatırıma, iş yaratmaya ve halkın refahına hizmet eden kamu kaynaklarına dönüştürülecektir. Hortumlanan kaynaklardan yurt dışına kaçırılanların Türkiye’ye getirilmesi için her türlü yasal yöntem uygulanacaktır.

3-En başta şeker fabrikalarımız olmak üzere, KİT’lerin özelleştirilmesi durdurulacaktır.Enerji, ulaştırma, iletişim, haberleşme, bilişim ve gıda güvenliği gibi stratejik sektörlerde özelleştirilen kurumlarımızı kamulaştıracak ve verimli işleteceğiz.

4-İki milyonu aşan satılamayan konut var. Bugün beton olarak boş duran bu konutları, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza kavuşturmak için değerlendireceğiz. Yeni evlenen çiftlere 10 yıl vâdeli sıfır faizli konut kredisi vereceğiz. Bunun için kamu kaynaklarından destek sağlayacağız.

5-Topraklarımız üzerinde yabancı üs ve asker bulunmasına izin verilmeyecek, güvenliğimizi ve komşularımızı tehdit eden ikili antlaşmalar kaldırılacaktır. Türkiye, NATO’dan çekilecek, emperyalist askeri ittifaklara katılmayacaktır.

İncirlik başta olmak üzere Türkiye’deki bütün ABD üsleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınacaktır. Üsleri terk etmesi için ABD kuvvetlerine iki hafta süre verilecektir.

6- HDP’nin Kapatılması İçin Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na Talepte Bulunacağız.

7- Milli, Bilimsel, Demokratik, Laik, Çağdaş ve Anaokulundan üniversite sonuna kadar parasız eğitim hizmeti sağlanacaktır. Eğitimde öğrencilerden ve ailelerinden katkı payı, harç, yardım ve benzeri adlarla para alınamaz. Ailesinden uzakta öğrenim gören, kimsesiz veya yardıma muhtaç öğrencilerin barınma, beslenme, giyim, uygarca eğlenme ve kültür ihtiyaçlarını devlet karşılayacaktır. İhtiyacı olan bütün öğrencilerimize, devletin yurtlarında barınma olanağı sağlanacaktır. Öğrenci yurtları ve kamu ulaşım araçları, parasız hizmet verecektir. Bu anlayış gereği, öğrencilerimizin geçmişten kalan öğrenim kredisi borçları, silinecektir.

Birde sloganlaştırarak ifade edelim.

Yaptık, Yaparız.

Partimize Güveniyoruz.

Mustafa Kemalin Askerleriyiz.

İpsiz Recep Gibi Görev Başındayız’’ Dedi.

Tanıtım töreninden sonra Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak, esnaf ziyareti ile çalışmalara devam edildi.

Diyarbakır'da 866 kilo 900 gram esrar ele geçirildi Gündem İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Gündem Milletvekili kesin aday listesi açıklandı Gündem Anketler gerçeği yansıtıyor mu? Vatan Partisi anketlerde de sansürlendi Gündem