Aylin Aslım'ın Kerem Bürsin tepkisi

Ünlü şarkıcı Aylin Aslım'ın, Kerem Bürsin'in yılbaşı açıklamalarına karşı attığı tweet olay oldu.

Abone ol

Kerem Bürsin'in bir YouTube kanalında, özel hayatı hakkında yaptığı açıklamaların içinde yılbaşında ne yapacağı hakkında bir diyalog geçti. Bursin, "Sarhoş olup sapıtmaktansa, yılbaşına dua ederek girmeyi seviyorum" sözüyle birçok hayranından övgü aldı. Fakat Aylin Aslım bu duruma aksi bir tepki verdi.

Twitter'ı aktif kullanan Aslım, Bursin'in açıklamalarını kendi yorumuyla birlikte paylaştı. Aslım, "Sevim koş, o kapı kapanmadan son lavukluklar" notuyla paylaştı.

Bu paylaşımın ardından, "Kimsenin, kimsenin tercihini iplemediği, dürtüklemediği, daha iyi biri olma derdinden başka dert bilmediğimiz bir yıl dilerim. Son 20 yıl bunun tersini yaşattı, ama yine de" sözlerini paylaşan ünlü şarkıcı, takipçilerinden kendisiyle çeliştiğine dair birçok yorum aldı.

Kerem Bursin konuya ilişkin bir açıklama yapmadı.

ulusal.com.tr

Bülent Ersoy'un yılbaşı istekleri dudak uçuklattı. Diva Bülent Ersoy'un yılbaşı istekleri doğru mu? Yaşam Yağmur Tanrısevsin'in 2019 yılında son paylaşımı ne oldu? Yağmur Tanrısevsin'den en güzel dilek Yaşam Victoria's Secret 2020 defilesi neden yapılmadı? Yaşam Yılbaşı 2020 yılı için yeni yıl mesajları! Sevdiklerinize gönderebileceğiniz yılbaşı mesajları... Yaşam