Şehitler son yolculuğuna uğurlandı

Hakkari'de askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan üç asker son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Halil Karataş, Ahmet Demirhan, ve Soner Akbulut gözyaşları ve ağıtlar arasında memleketlerinde defnedildi. Şehitlerden geriye acılı eşler, aileler ve çocuklar kaldı.

Abone ol

Hakkari'de önceki gün meydana gelen talihsiz kaza 3 ocağı söndürdü. Kayseri, Çorum, Çanakkale... Şehit haberi ateş gibi düştü ocaklarına...

Kayserili olan Uzman Çavuş Soner Akbulut 7 aylık kızına doyamandan hayata gözlerini yumdu. Akbulut için Kayseri Hunat Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Ağıtlar ve gözyaşları birbirine karıştı.

Şehidin kardeşi Halil Akbulut, ağabeyinin üniformasını giydi, küçük kızı Ayşe ise kundağa sarılı cami avlusuna götürüldü. Hiçbirşeyden habersiz...

Cenaze namazının ardından şehit Pınarbaşı ilçesi Çalıkkaya köyünde toprağa verildi. Akbulut'tan geriye minik kızıyla çekildiği bu fotoğraf kaldı.

Şehit acısnının düştüğü illerden biri de Çorum oldu. Aynı kazada hayatını kaybeden uzman er Ahmet Demirhan, sevenlerini yasa boğdu. Ailesi tabutun başında fenalık geçirdi.

Bu yıl Türk Silahlı Kuvvetleri’ne katılan Demirhan, Küçük İncesu köyünde toprağa verildi. Geride acılı anne, baba, 2 kız kardeş, gülümseyen fotoğraf ve sosyal medayada son kez paylaşılan "Her şey güzel olacak, belki bugün değil, ama elbet birgün" yazısı kaldı.

24 yaşındaki Uzman Çavuş Halil Karataş genç yaşata hayata veda etti. Karataş, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit, önce Alakeçi köyündeki baba evine ardından köy camisine götürüldü. Acılı aile güçlükle ayakta durabildi.

Kılınan cenaze namazının ardından şehit uzman çavuş, köy mezarlığında toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

13 askere müebbet istemi Gündem Arınç'ın doktorlarından açıklama Gündem Kız öğrencilere formalarıyla eylem yaptırdılar Gündem ''Soyuyorlar, elhamdülillah diyorlar'' Gündem