Saldırı düzenleyen PKK'lılar nokta atışıyla vuruldu

Barış Pınarı Harekatı bölgesindeki TSK unsurlarına saldırı düzenleyen PKK'lılar SİHA'dan kaçamadı. 7 PKK'lı terörist, Ayn el Arab kırsalında öldürüldü. Yurt içindeki terör operasyonları da aralıksız sürüyor. Bir yandan da örgütteki çözülmeler de hız kazandı.

Abone ol

Türk askerine saldırı düzenleyen PKK'lılar nokta atışıyla vuruldu.

Barış Pınarı Harekat alanında Türk Güvenlik güçlerine saldırı düzenleyen 7 PKK'lı , keşif ve gözetleme vasıtalarınca Ayn El-Arab kırsalında tespit edildi.

Kaçmaya çalışan 7 PKK'lı SİHA'lar tarafından etkisiz hale getirildi.

Adım adım sona yaklaşan bölücü terör örgütü PKK'da çözülme hızlandı.

Irak'ın kuzeyinde yürütülen etkili operasyonlar sayesinde terör örgütünden kaçan biri 'Gri' kategoride aranan toplam 4 PKK'lı askerlere teslim oldu.

Terör örgütüne karşı yurt içinde de amansız mücadele sürüyor.

Erzincan'da Kıran-4 operasyonu kapsamında 11 sığınak ve mağara imha edildi. Aramma tarama çalışmaları kapsamında çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi.

PKK'nın tuzaklı bombaları da faciya neden olmadan yok ediliyor. Siirt'in Gökçebağ beldesinde toprağa gömülü amonyum nitrat ve mazotla güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı imha edildi.

Operasyonların bir adresi de Van oldu. Aramalarda 2 EYP düzeneği, 2 kilogram amonyum nitrat ve tıbbi malzemeler ele geçirildi. Mühimmat ve malzemeler olay yerinde yok edildi.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi'nin "Üretim Devrimi Kurultayı" başladı Gündem Son dakika haberleri! Bakan Akar: Seyirci kalmamız mümkün değildi Gündem Adana Sıfır Bir dizisi oyuncusu 'Cengo' lakaplı Cengizhan Y tutuklandı Gündem İyi Parti'den Lütfü Türkkan'a 'ittifak' tepkisi Gündem