2 Ocak 2017 Pazartesi günü İstanbul'da büyük elektrik kesintisi (İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde elektrik kesintisi)

Marmara Bölgesi'nde geçen hafta yaşanan elektrik kesintileri bugün de sürüyor. Yeni yılın ilk çalışma günü olan Pazartesi, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin büyük bölümüne elektrik verilemiyor.

Abone ol

Marmara Bölgesi'nde 2016 yılının son günlerinde büyük elektrik kesintisi yaşanmıştı.

Birçok ili etkisi altına alan elektrik kesintisiyle ilgili olarak Enerji Bakanlığı, "Marmara Bölgesi'nin kuzeyinde yaşanan yoğun kar yağışı ve fırtınanın, Anadolu'dan gelen ve İstanbul'u besleyen iletim hatlarında meydana getirdiği arızaların giderilmesine yönelik çalışmalar tüm hızı ile devam etmektedir" açıklaması yapmıştı

BUGÜN DE ELEKTRİK KESİNTİSİ VAR

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nin büyük bölümü 2017 yılının ilk çalışma gününde elektriksiz kaldı. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Dağıtım hizmeti verdiğimiz İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgemize Ulusal Şebeke Sistemi kaynaklı elektrik kesintileri yaşanmaktadır. TEİAŞ tarafından yürütülen arıza giderme çalışmaları son safhasında olup gün içerisinde normale döneceği bilgisi alınmıştır" denildi.

TEİAŞ'TAN AÇIKLAMA

Kocaeli Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nden yapılan açıklamada ise Perşembe günü başlayan kar yağışı sonrası ortaya çıkan sorunların ara vermeksizin giderilmeye çalışıldığı, TEİAŞ'ın İstanbul'u ve Gebze OSB'leri besleyen 7 yüksek gerilim hattının birinin devreye alındığı, ikinci hattaki arızanın giderildiği, üçüncü hattın da devreye alınmasıyla enerji aktarımında önemli bir aşamanın kaydedilmiş olacağı ifade edildi.

3 İŞÇİ YARALANDI

TEİAŞ'ın çeşitli illerden Kocaeli'ne sevk ettiği 200'e yakın personele Kocaeli Valiliği Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nce destek verildiği, dün yaşanan bir kazada ise TEİAŞ'ın 3 çalışanının yaralandığı, Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan birinin taburcu edildiği, 2 işçinin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

2-3 Ocak 2017 Pazartesi ve Salı günleri Adana ile Mersin'de okullar tatil mi Gündem TSK: Rus uçakları, IŞİD'i vurdu Gündem İstanbul Ortaköy'de bulunan Reina'daki özel güvenliklerin silahı yok muydu? Gündem İstanbul Ortaköy'de saldıran teröristle ilgili Abdullah Ağar'dan çarpıcı analiz Gündem