İstanbul Boğazı'nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı! Emniyetten açıklama

İstanbul Boğazı'nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı. İŞİD'in boğazdan geçen Rus savaş gemilerini hedef alabileceği yönündeki istihbarat üzerine İstanbul Boğaz'ının her iki yakasında, 146 güvenlik noktası oluşturuldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü de haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

Terör örgütü IŞİD'in İstanbul Boğaz'ında geçen Rus savaş gemilerini hedef alacağı bilgisi İstanbul Emniyeti harekete geçirdiği iddia edildi. İstanbul Boğazı'nda olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

İstibarat birimlerine ulaşan bilgiye göre terör örgütü IŞİD, boğazdan geçen gemilere füzelerle ve uzun namlulu silahlar saldırı planları yapıyordu. Bu istihbarat üzerine İstanbul'da IŞİD'e yönelik operasyonlar yapıldı ve çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Boğazı'nda ise olası eylemlere karşı tedbirler alındı. Rus savaş gemisinin geçişi sırasında, karaya en yakın olduğu ve saldırı düzenlenebilecek 146 ayrı güvenlik noktası oluşturuldu.

Rus gemilerinin her geçişinde 2 hücum bot eşlik ederken, polis helikopteri de havadan gemilere gözcülük yapıyor.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Boğazı'nda 'terör örgütü IŞİD alarmı' haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada yeni bir ihbar olmadığı, uygulamanın uzun zamandır süren rutin bir çalışma olduğu belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

Sultangazi'de tansiyon düşmüyor Gündem "19 Mayıs'ta milli mücadele ruhuyla Beşiktaş'a" Gündem Erdoğan, Amerika temaslarına bugün başlıyor Gündem Annesinin dön çağrısı yaptığı terörist Ali Karaşin öldürüldü Gündem