Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2017 Bütçesi ele alınıyor

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2017 Bütçesi ele alınıyor. 120 milyar lira olarak öngörülen MEB bütçesi, 2017 bütçesinin yüzde yirmisini oluşturuyor. FETÖ'cü Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu’nun gündeminde ise dinlenecek isimlerin belirlenmesi var.

Abone ol

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nun 2017 Bütçesi için mesaisi devam ediyor.

Komisyonda bugün, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçesi ele alınıyor. Görüşmeler Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın sunumuyla başladı.

120 milyar lira olarak belirlenen MEB bütçesi, 2017 Bütçesinin yüzde yirmisini oluşturuyor.

Fethullahçı Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu da bugün mesaide olacak. Bugün sunumun yapılmayacağı komisyonda dinlenecek isimler belirlenecek.

Komisyon, 17 Kasım Perşembe günü darbe girişiminin bastırılmasında önemli bir rol oynayan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'yı dinlemek için davet etmişti. Ancak Aksakallı, Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı başında olduğu için bu hafta komisyona gelmeyeceğini bildirdi.

Meclis Genel Kurulu’nda ise görev süresi dolan Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu'nun yerine yeni bir isim seçilecek. Genel Kurul’un saat 24'e kadar mesai yapması hedefleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Balıkesir merkezli FETÖ/PDY operasyonuda 20 asker gözaltına alındı Gündem İzmir'deki grevde anlaşma sağlandı Gündem Yassıada yok edildi! Gündem Dayakçı öğretmen kendini böyle savundu Gündem