Devlet Bahçeli: Paris'e ağlaşanlar Türkmen kıyımına susuyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Suriye'deki Türkmendağı operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Paris'e ağlaşanlar, Türkmen kıyımına susuyor" dedi.

Abone ol

Suriye Ordusu'nun Rus hava kuvvetlerinin desteğiyle Türkmendağı'na yaptığı operasyon MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından kınandı.

Twitter üzerinden açıklamalarda bulanan Bahçeli, "Bayır Bucak Türkmenlerine karşı yaklaşık 10 gündür süren, 65'e yakın şehit, 200'den fazla yaralı verilen şiddetli saldırıları kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizim için Türkmen Dağı'nın Erciyes'ten, Toroslar'dan hiçbir farkı da yoktur" diyen Bahçeli, "Paris'e ağlaşanlar, Türkmen kıyımına susuyor" dedi.

MHP'den bir heyetin birkaç gün içinde Hayat'a gideceğini duyuran Bahçeli "gelişmeler yakından takip edilecektir" ifadesini kullandı. Bahçeli hükümeti bu konuda daha aktif olmaya çağırdı.

ulusalkanal.com.tr

Kaynak Holding'in kayyum atamasından hemen önce 30 milyon TL kâr payı dağıttığı ortaya çıktı Gündem CHP'de kurultay tarihi belli oldu Gündem 'İkinci bir Özgecan olayı neden yaşanmasın' iddiasına beraat Gündem Çankaya'da kritik zirve Gündem