TSK: 25 terörist öldürüldü

Irak'ın Kuzeyindeki gara bölgesinde ve Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 25 terörist öldürüldü. Açıklamayı Genelkurmay Başkanlığı yaptı. Diyarbakır'a da çok sayıda tank sevk edildi.

Abone ol

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı jetler Irak'ın Kuzeyinde ve Hakkari de hava harekatı düzenledi. Hava harekatında 25 PKK'lı öldürüldü.

Açıklama Genelkurmay Başkanlığı'ndan geldi. Irak'ın Kuzeyindeki Gara bölgesinde yapılan hava harekatında 19 teröristin ölü ele geçirildiği belirtildi.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde yapılan operasyonlarda da 6 teröristin öldürüldüğü açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı PKK'lıların saldırıları ile ilgili de bilgi verdi. Bitlis'in Güroymak ilçesinde tren yoluna konulan El Yapımı Patlayıcı önceden farkedilerek imha edildi. Hasar meydana gelen tren yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde de PKK'lılar personel servis aracının geçişi sırasında El Yapımı Patlayıcı ile saldırı düzenledi. Saldırıda iki personel hafif yaralandı.

Diyarbakır'da da hareketlilik vardı. Batı illerinden Diyarbakır’a 30 tank sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında şehir merkezine giren tanklar, 7’inci Kolordu Komutanlığı’na gitti. Askeri konvoya, zırhlı polis araçları eşlik etti.

ulusalkanal.com.tr

Şiirin de toprağı vardır Gündem ABD eğitimli 50 kişilik F tipi kadro TSK'nın etkisizleştirilmesinde görev aldı Gündem Doğu Perinçek: Gökyüzü hastalığı Gündem Jandarma komutanlığına roketli saldırı Gündem