Şok iddia: Savcı Kiraz'ın vücuduna 5 değil 10 kurşun isabet etti

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği olayla ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Kiraz'ın vücuduna açıklandığı gibi 5 değil, 10 kurşun isabet ettiği öne sürüldü.

Abone ol

Adliyedeki rehine olayıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın vücuduna 5 değil 10 kurşun isabet ettiği öne sürüldü.

Zaman gazetesinin haberine göre, hastane raporunda Kiraz’ın hem önünde hem de arkasında kurşun yaraları belirlendi. Vücuduna da 5 değil 10 kurşun isabet etmişti.

Rapora göre, 3’ü baş, 6’sı göğüs, 1’i bacak bölgesinde olmak üzere 10 kurşun isabet etti. Raporda yer alan “Mermi yaralarının fazlalığı, hedef gözetilmeksizin ateş edildiğini gösteriyor. 'Sağ omuz ön yüzde 1, sağ omuz arka yüzde 2 kurşun girişi tespit edilmiştir’ ifadesi de dikkat çekti.

Rapordaki tüm bu bilgiler, ‘teröristler savcıyı kalkan olarak kullandı’ iddialarını da güçlendiriyor.

Başsavcılığın açıkladığı raporda ise bitişik ateş açıldığını belirtmiş ancak vücuda isabet eden kurşun sayısı açıklanmamıştı.

ulusalkanal.com.tr

Abdullah Gül'e şok! Ele geçirdiler Gündem Mansur Yavaş AİHM'e gitti Gündem Çanakkale kutlamalarına ASALA tehdidi Gündem Sürücüler dikkat! Hız aşımı cezası iptal edildi Gündem