Öncü Kadın'dan Diyarbakır Anneleri'ne ziyaret: ''Bu mücadeleyi HDP'nin kapatılmasıyla taçlandıracağız''

Vatan Partisi Öncü Kadın üyeleri, eylemin ilk gününden bu yana Diyarbakır'da evlatları için HDP binası önünde direnen ailelerin yanında. Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı ve beraberindeki üyeler nöbet çadırına gitti. Ailelere destek verdi. Ayvalı, ''Bu mücadeleyi HDP'nin kapatılmasıyla birlikte taçlandıracağız'' dedi.

Abone ol

Haber-Kamera: Ekrem Demir

Diyarbakır'ın merkezinde HDP ve PKK'ya meydan okuyan aileleri, Vatan Partisi Öncü Kadın üyeleri ziyaret etti.

Gara şehitleri için annelere başsağlığı dileyen Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı, sonuna kadar annelerle birlikte olacaklarını söyledi.

535. gününü geride bırakan eylemde aileler, PKK ve HDP'ye karşı geri adım atmamakta kararlı.

Çadırdaki ailelerin ortak mesajı ise HDP'nin kapatılması oldu. Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Melvet Ayvalı, ''Bu mücadeleyi HDP'nin kapatılmasıyla birlikte taçlandıracağız''dedi.

Eyleme Siirt'ten bir aile daha katıldı. Erdal Şeflek, 27 yıl önce 8 yaşındayken memleketinden PKK'lılarca kaçırılan ağabeyi Ekrem için oturma eylemine dahil oldu.

HDP Kapatılsın Platformu Başkanı Hasan Korkmazcan: ''PKK'nın kampanyasına Millet İttifakı da katılmıştır'' Gündem Gara'da devleti suçlama kampanyası: PKK'nın kampanyasına HDP, Demirtaş ve Millet İttifakı destek verdi Gündem Gara şehidinin annesi konuştu: ''Kurşun izi vardı devlet yapmadı'' Gündem Türkiye ve Azerbaycan arasında 11 yeni anlaşma Gündem