Müge Anlı artık yayınlanmayacak mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ara mı verildi? Müge Anlı ile Tatlı Sert neden yok?

Hafta içi her sabah izleyicilerle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının çekimleri salgın nedeniyle durduruldu. İzleyiciler bugün Müge Anlı'nın yeni bölümü yerine özel bölüm izledi.

Abone ol

Hafta içi her gün saat 10.00'da ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını koronavirüs vurdu.

Birçok dizinin çekimlerinin durdurulmasından sonra şimdi de sevilen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'in çekimlerine ara verildi.

Daha önceden programa katılan avukat ve doktorların yaş engeline takılıp programa katılamaması nedeniyle kadro eksilmiş geçen hafta ise programın seyircisiz çekilmesine karar verilmişti.

Yayın sırasında sık sık koronavirüs nedeniyle tedirgin olduğunu dile getiren programın sunucusu Müge Anlı, herkesin evde kalması ve sosyal izolasyonu koruması uyarısında bulunuyordu.

Programın yeniden ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

ulusal.com.tr

Survivor eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor’da ünlüler takımı eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayı isimleri… Medya Rashi'den Gopi'ye büyük oyun! Masum 15. bölüm fragmanını izle…Kanal 7 dizisinde bugün neler yaşanacak? 6 Nisan Pazartesi Masum özet… Medya Thapki ve Bihaan kazanıyor! Aşk Bir Rüya 48. yeni bölümde neler olacak? 6 Nisan Pazartesi 2020 Aşk Bir Rüya 48. bölüm fragmanı izle… Medya Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2020 eleme potasına çıkacak olan takım belli oldu mu? Medya