"Okulumu yıktırmam"

Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin yıkılarak yerine Alışveriş merkezi yapma planına karşı, yurttaşlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önündeydi. Planın iptali için dilekçe veren yurttaşlar, "okulumuzun yıkılarak konut, ticaret ve iş merkezi yapma girişimine izin vermeyeceğiz" dedi.

Abone ol

Şişlililer bir kez daha Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önündeydi. Gerekçesi ise, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin yıkılarak, yerine Alışveriş merkezi ve Rezidans yapılmak istenmesi.

Eğitimciler, okulun mezunları, öğretmenleri ve veliler dövizler ve şikayet dilekçeleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde bir araya geldi.

Yapılan ortak açıklamayı Ercan Bodur okudu. Bodur, "okulumuzun yıkılıp yerine ticaret ve işmerkezi yapılmasını protesto ediyoruz" dedi.

Açıklamada, projenin Şişli'ye getireceği zararları anlattı.

Eyleme katılan Eğitim-İş İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Zekeriya Çakmak ve okulda öğretmenlik yapan Mehmet Kabakçı bu rant projesine izin vermeyeceklerini vurguladı.

Basın açıklamasının ardından şikayet dilekçeleri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne sunuldu.

ulusalkanal.com.tr

Sis, deniz trafiğini aksattı Yurt Mersin'de gezi davası Yurt Yurt işçilerine öğrenciler destek verdi Yurt Her dönemin modası 'yemeni' Yurt