Bir çocuk sakat kaldı

PKK'nın saldırılarda kullandığı bombalar 1 çocuğun hayatına, 1 çocuğun da sakat kalmasına neden oldu. PKK'nın Mardin'de bir evin damına bıraktığı bombanın patlamasıyla ağır yaralan 9 yaşındaki Tahsin adındaki çocuk hayatını kaybetti. Cizre'de ise pkklıların tuzakladığı bombanın patlaması sonucu bir çoçuğun eli koptu, ayağı parçalandı.

Abone ol

PKK saldırılarında en çok bölgedeki halk ve çocuklar zarar gördü. Mardin'de bir çocuk hayatını kaybetti, Şırnak Cizre'de bir çocuk sakat kaldı.

Acı olaylardan biri Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşandı. YDG-H'iler eylemlerde kullanmak için bir evin damına poşet içerinde bomba bıraktı. Merak edip poşet içerisindeki bombaları kurcalayan 2 çocuk patlama nedeniyle ağır yaralandı.

2 çocuktan biri olan 9 yaşındaki Tahsin U. tedavi gördüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Aynı yaşta olan Ramazan Ş'nin tedavisi sürüyor.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde ise bir çocuk patlayan bomba nedeniyle ağır yaralandı. Bir barikatın arkasında lastiğin içine yerleştirilen patlayıcının infilak etmesiyle büyük bir gürültü meydana geldi.

Gürültüyle bir çocuk havaya fırladı, çevreye şarapnel parçaları yayıldı. Yere düşen çocuk dumanlar arasında yardım istedi.

Bir el ve ayağı parçalanan 12 yaşındaki Yusuf Ş. barikat nedeniyle kucaklarda ana caddeye kadar taşındı.

Otomobille Cizre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yusuf Ş. bir el ve ayağını kaybetti. Patlamada yaralanan Nalin Dadak da yakınları tarafından hastaneye kaldrıldı.

ulusalkanal.com.tr

21 savaş uçağı 64 hedefi 6 saat boyunca bombaladı! 60 terörist böyle öldürüldü Gündem Sınırda alarm verildi! Savaş uçakları bombalıyor Gündem Teröristler ateş açtı: Uzman çavuş yaralı Gündem PKK/HDP'de panik: ABD'ye güvendik, kaybediyoruz Gündem