Lütfullah Önder: CHP'yi küresel güçler yönetiyor

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, Millet ittifakı ile yaptıkları görüşmelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. CHP'nin küresel güçler tarafından ele geçirildiğini söyleyen Önder "Bize önce ittifak önerdiler ardından da Saadet Partisi istemiyor diyerek ittifaka almadılar "dedi.

Abone ol

Millet itifakı görüşmelerinin ayrıntılarını anlattı. CHP'nin küresel güçler tarafından ele geçirildiğini söyledi. Bağımsız Türkiye Partisi'nin Millet ittifakına alınmama nedenini açıkladı.

Ulusal Kanal'da Baki Özilhan'ın sunduğu Sansürsüz Sohbet programına katılan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfullah Önder, CHP ile yürüttükleri Millet ittifakı görüşmeleri ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

CHP'yi 5-6 kişinin yönettiğini belirten Önder, bu isimlerin de küresel güçlerin temsilcisi olduğunu vurguladı.

CHP'nin seçim bildirgesini de eleştirdi Önder. "CHP, Türkiye'yi bölünmeye götürmek istiyor" dedi, "CHP'nin de içinde olduğu Millet itifakının parlamenter sisteme geçmek istemediğini" söyledi.

Millî duruşu temsil ettiklerini söyleyen Önder, Türkiye'de millî olmanın gereklerini de sıraladı.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi adaylarından bayramda şehitlik ziyareti Gündem İngiliz Telegraph gazetesi: YPG/PKK ile IŞİD esir anlaşması yaptı Gündem İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapatılacak Gündem Doğu Perinçek'ten Suruç'ta 'sağduyu' çağrısı Gündem