Kılıçdaroğlu’nun beklettiği seks kaseti!

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, önceki gün "emin olduğunu" belirttiği bir kaynağıyla gerçekleştirdiği diyaloğu okuyucularıyla paylaştı.

"Bu ilginç iddiayı yorum yapmaksızın sunuyorum" diyen Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Önceki gün çok emin bir kaynaktan şunları dinledim:

-”30 Mart mahalli genel seçimler öncesi sızdırılacağı ileri sürülen seks kaseti Kemal Kılıçdaroğlu’nun elindeydi.”

-Kaset aslında 25 Mart’ta sızdırılacaktı. Nitekim yandaş medya panik içinde böyle bir kasete karşı, birilerine benzeyen makyajlı aktörlere seks bile yaptıracaklar türü yayınlar yapıp kasetin etkisini kırmaya çalıştı.

-Kılıçdaroğlu ikisi milletvekili 4 isim ile 24 Mart’ta durumu değerlendirip kaseti yayınlamama kararı aldılar.

-Gerekçeleri seks kaseti ile beraber AKP cenahının komplo kuruldu iddialarını kuvvetlendirmemek ve MHP örneğinde olduğu gibi seks kaseti ile mağduriyete vesile olmamak ve de 17-25 Aralık yolsuzluk olaylarını bu kaset ile gölgelememekti.

Kaynağım devam ediyor:

-Bu kaset hâlâ Kemal Bey’in elinde ve genel seçim öncesini bekliyor. Kılıçdaroğlu kaset ile alakalı olarak ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve İtalya’da uzman kuruluşlara müracaat edip kasetin montaj olmadığı raporunu aldırdı. İşte bu rapor ile beraber seçimin arefesinde kaseti kamuoyunun bilgisine sunacak. Sayın genel başkanın seçime dair en büyük silahı budur...”

Bu ilginç iddiayı yorum yapmaksızın sunuyorum"

ulusalkanal.com.tr

Acılı aileden Demirtaş'a sert tepki! Gündem ABD "Yok ettik" demişti ama... Gündem AKP-CHP-HDP el ele! Gündem 10 işçinin hayatını kaybettiği faciada takipsizlik Gündem