Luis Cavanda Galatasaray'da ilk antrenmanına çıktı

Galatasaray, 13 Ağustos Cumartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı Turkcell Süper Kupa maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çift idmanla sürdürdü.

Abone ol

Sabah saatlerinde teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde bir araya gelen takım, ilk olarak salonda kuvvete ve dayanıklılığa yönelik yapılan çalışmalar gerçekleştirdi. Oyuncular, daha sonra idmanın Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki bölümünde ikiye iki savunma ve hücum varyasyonları üzerinde durulan bir çalışma yaptı.

Günün ikinci çalışması, saat 17.00'de başladı. Isınma hareketleriyle başlayan akşam antrenmanı, üç grup halinde yapılan teknik pas oyunuyla devam etti. Antrenmanın daha sonraki bölümünde topa sahip olma çalışması gerçekleştirildi. Son bölümdeki sprint çalışmalarının ardından antrenman sona erdi.

Transferi öğleden sonra açıklanan Luis Cavanda da, akşam antrenmanda takımla çalıştı.

Galatasaray, hazırlıklarına yarın sabah saat 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek. DHA

Bursaspor’da tatil bitti Spor Beşiktaş'ta Jose Sosa idmana çıktı Spor Irak-Güney Afrika maçını yönetecek Spor 'Türkiye'ye dönmem için kimse şakağıma silah dayamıyor' Spor