Meclis'in utanç tablosu

TBMM Genel Kurulu'nda Soma'da meydana gelen maden kazalarının araştırılmasına dair Araştırma Önergesi görüşmeleri başladı.

Abone ol

Ancak bugün TBMM'de yapılan görüşmelere değil bütün milletvekillerinin, hayatını kaybeden işçiler kadar yani 301 milletvekilinin bile katılmaması dikkat çekti.

Ak Parti, CHP, MHP, HDP, BDP ve bağımsızlardan oluşan Genel Kurul'da sadece 78 milletvekili vardı.a meydana gelen maden faciası tüm ülkeyi yasa boğdu. Hükümetinden, muhalefetine herkes birlik oldu bir işçinin bile kurtarılması için seferberlik ilan edildi. 301 vatan evladı hayatını kaybetti. Türkiye günlerdir maden kazalarıyla yatıyor, madencilerin çalışma koşulları ve can güvenliğiyle kalkıyor. Kadın programlarında bile madenler tartışılıyor. Ancak bugün TBMM'de yapılan görüşmelere değil bütün milletvekillerinin, hayatını kaybeden işçiler kadar yani 301 milletvekilinin bile katılmaması dikkat çekti.

Ak Parti, CHP, MHP, HDP, BDP ve bağımsızlardan oluşan Genel Kurul'da sadece 78 milletvekili vardı.

DHA

Rakamlarla Soma'da devlet Gündem ''Askeri Casusluk'' yılan hikâyesine döndü Gündem Soma patrona uzanamadı Gündem ''Erdoğan bölünmüş bir Türkiye'ye başkanlık edecek'' Gündem