AKP'de adaylık krizi!

İzmir'de milletvekili adaylığı için belediye meclis üyeliğinden istifa eden 3 AKP'li genelge şoku yaşadı. AKP Genel Merkezi'nden yayınlanan genelgeye göre "30 Mart 2014'te belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi olarak seçilmiş kişiler istifa etse dahi aday olmayacak"

Abone ol

Genel Başkan yardımcıları bu açıklamayı yapmıştı ancak AKP'nin İzmir İl teşkilatında milletvekili olmak için meclis üyeliğinden istifalar yaşandı. İstifa eden o isimler için bir de "Aday gösterilmeyeceksiniz" diye genelgeyle çıkarıldı.

Genelgede, 30 Mart 2014'te belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi olarak seçilmiş kişilerin istifa etse dahi aday olmayacağı belirtildi.

Ancak genelge yayınlanmadan önce İzmir'de 3 belediye meclis üyesi milletvekilliği adaylığı için istifa etmişti. İstifasını veren meclis üyelerinden Ahsen Özçam, "Söylenecek çok şey var da parti disiplinine uymadığı için konuşamıyoruz." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Heykelin içinde mumya bulundu! Gündem Yapı izinleri ile ilgili istatistiğin 2014 yılına ait verileri yayımladı Gündem Oktay Vural'ın yeğeni dağda mı? Gündem Kılıçdaroğlu: Neyin karşılığında toprakları terk ettiniz? Gündem