Trabzonspor başkanını seçiyor! İlk sonuçlara göre o isim geride

Türkiye'nin köklü kulüplerinden Trabzonspor'da başkanlık heyecanı yaşandı. 70. genel kurulda binlerce delege kulübün yeni başkanı belirlemek için oy verdi.

Abone ol

Bordo mavili kulüp yeni başkanını seçmek için sandık başına gitti.

Trabzonspor 70'inci genel kurulunun 2'nci gününde, başkan adayları birer konuşma yaptı. Celil Hekimoğlu, kulübün resmi borcunun yaklaşık 400 milyon civarında olduğunu belirtti.

Muharrem Usta da "Bayrakları sandıktan çıkardık, milyonlara sırtımızı dayadık, tekrar şanlı günlerimize dönmek üzere birlikte yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise ''Bize operasyon yapılıyor. Belki bu adamdan sonra geleni kontrol ederiz düşüncesinde olanlar olabilir. Sportif olarak başarısız olsaydım karşınıza aday olarak çıkmazdım." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından delegeler yeni kulüp başkanını belirlemek için oy kullandı. Saat 16'da sandıklar açılarak oy sayımına geçildi. İlk sandık sonuçları İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkanlığı kaybettiğini ortaya koydu. Resmi sonuçlar ise henüz açıklanmadı.

Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor ile 2-2 berabere kaldığı maç sonrası Hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarını, soyunma odasında 4.5 saat alıkoydurmuştu. Hacıosmanoğlu'nun olaylar sırasında söylediği “Kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım.” sözleri uzun süre tartışılmıştı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na 9 ay 10 gün hak mahrumiyeti ve 150 bin lira para cezası vermişti.

ulusalkanal.com.tr

Nur Tatar Olimpiyat vizesini kaptı Spor Başkent'te hakeme şiddet cezası kalmadı Spor Trabzonspor başkanını seçiyor Spor Galatasaray-Astana maçına İskoç hakem Spor