Erdoğan'a 3 attırdılar!

Başbakan Erdoğan, devletin imkanlarıyla yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına dün devam etti. Erdoğan bu kez İstanbul Başakşehir'de stad açılışına katıldı, ünlüler maçında sahaya çıktı. Maçta, Başbakan'a 3 gol attırıldı.

Abone ol

Başbakan devlet imkanlarıyla cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına devam etti, İstanbul Başakşehir'de stad açılışına katıldı. Stada Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'in adı verildi. Ardından ilginç görüntüler yaşandı.

Yeni stadın açılışında tanıdık simalar vardı. Bir tarafta Başbakan Erdoğan'ın turuncu takımı, diğer tarafta Şifo lakaplı Mehmet Özdilek'in beyaz takımı yer aldı.

Turuncu takımda; Bilal Erdoğan, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Yıldırım Demirören, beyaz takımda ise: Yılmaz Erdoğan, Fettah Can, Berat Albayrak gibi isimler öne çıktı.

Turuncu takımın defansında oynayan Bilal Erdoğan varlık gösteremeyince beyaz takım maçın hemen başında 3 gol attı.

Akıllara Brezilya-Almanya maçı geldi. Ancak sonrasında Tosun Paşa filmini andıran görüntüler yaşandı. Başbakan Erdoğan'ın takımı yenilemezdi.

Beyaz takım, turuncu takımın forveti Tayyip Erdoğan'ı boş bıraktı, gol atması için fırsat yarattı. Erdoğan buna rağmen bazı fırsatları değerlendiremedi. Ama çok geçmeden beyaz takımın çabaları meyvesini verdi ve turuncu takım gol atmayı başardı.

Başbakan Erdoğan'a, "bırakınız geçsin, bırakınız atsın" taktiği ile 3 gol attırıldı.

Devletin imkanlarıylla seçim kampanyası yürüten Erdoğan'ın, rakip takımın imkanlarıyla gol atması dikkatlerden kaçmadı.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye'ye giremiyorlar! Gündem Demiryolları da özelleşiyor! Gündem O fotoğrafa soruşturma Gündem Kılıçdaroğlu: Operasyondan rahatsızız Gündem