Sema Arsu: Vatan'da birleşenlere güveniyoruz

Abone ol

Mersin’in Anamur ilçesinde de İşçi Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, yeni bir siyasi çatı oluşturmak için ilk adımını ismini Vatan Partisi olarak değiştirerek attı.

İşçi Partisi’nin (İP) ismi, Vatan Partisi olarak değiştirildi. Parti amblemi de yıldız etrafında buğday başağı oldu. Amblemin, “Çoban yıldızını saran iki başak” anlamına geldiği bildirildi.

Yeni katılımlarla yapılan basın açıklamasında konuşan Vatan Partisi Anamur İlçe Teşkilatı Sema Arsu, “Şimdi ’Vatan’da birleşiyoruz. Vatan’da birleşenlere güveniyoruz. Vatan’da birleşmek geleceği yaratmanın bugünkü eylemi İstiklal savaşı ruhuyla Vatan’da birleşiyoruz. Türkiye Cumhuriyetini yıkıcılardan ve Bop Başkanlarının saltanatından kurtarmak için Vatan’da birleşiyoruz. En büyük kuvvet kaynağımız atamızın Altı Ok ışığıdır.

Türkiye’mizi borç batağından çıkarmak ve üretim ekonomisini kurmak için bir araya geliyoruz. Bölünme sürecine son vermek ve ülkemizi yeniden bütünleştirmek için bir araya geliyoruz.

Tüm Milletçileri, Halkçıları ve Sosyalistleri Vatan’da birleşmeye çağırıyoruz.

Buradan çağrı yapıyoruz, Gülümse Türkiye, Türkiye’nin öncüleri emekçileri Vatan’da birleşiyor.

İlçe Teşkilatımızda bizlerle birlikte bu görevi paylaşmaya, üye olmaya davet ediyoruz. biz bunu yaparız, ” dedi.

YSK'dan propaganda yasağı Gündem AKP-HDP ortaklığına ABD ve İngiltere'den destek açıklaması Gündem Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı: İkinci kurtuluş savaşını başlatacağız Gündem Aracının içinde korkunç infaz! Birlikte alkol alırken... Gündem