Bahçeli'den ilk açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında ilk değerlendirmeyi Hürriyet’e yaptı. Bahçeli, “Sizlerle sohbetimizde ne söylüyorsak aynısını Sayın Davutoğlu’na da söyledik” dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşme sonrasında ilk kez konuştu. Bahçeli, “Sizlerle sohbetimizde ne söylüyorsak aynısını Sayın Davutoğlu’na da söyledik” dedi.

Hürriyet'ten Deniz Zeyrek'in haberine göre; Bahçeli, açıkladığı 4 şartı görüşmede tekrarladı. AKP’nin, öncelikle CHP ve HDP ile koalisyon kurmaya çalışmasını öneren Bahçeli’nin, bunun olmaması durumunda üzerlerine düşeni yapacakları mesajı verdiği öğrenildi.

Davutoğlu’nun ise CHP ile yaptığı görüşmedeki konuşmayı yinelediği bildirildi. AKP ve MHP arasındaki temasların sürmesi benimsenirken, bu görüşmeleri yürütecek isimler ise henüz belirlenmedi.

ulusalkanal.com.tr

AKP-MHP Koalisyon görüşmesi sona erdi! Gündem HSYK, 49 hakim ve savcıyı açığa aldı Gündem E. THY pilotundan şoke eden sözler Gündem Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'rezidans' açıklaması Gündem