Mevlüt Çavuşoğlu, Moskova'da Lavrov ve Zarif'le bir araya gelecek

Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 27 Aralık'ta Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ile bir araya geleceğini doğruladı.

Abone ol

Moskova'da gazetecilere açıklamalarda bulunan Diriöz, Türkiye, Rusya ve İran'ın Suriye konusunda üçlü bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmeyecekleri sorusuna "Doğru, 27 Aralık'ta Moskova'da dışişleri bakanları düzeyinde böyle bir görüşme yapılması planlanıyor" yanıtını verdi.

Sputnik'in haberine göre, Çavuşoğlu dün yaptığı açıklamada Türkiye, Rusya ve İran'dan yetkililerin Suriye konusunu ele almak için 27 Aralık'ta Moskova'da üçlü bir toplantı gerçekleştireceğini duyurmuştu.

ulusalkanal.com.tr

FETÖ'nün en önemli isimlerinden olan 'Mahrem İmam' kod adlı A.T., Kırıkkale'de yakalandı Gündem Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi Gündem Sosyal medyadan terör propagandası yapan 4 kişi tutuklandı Gündem Ankara'da Hazine Müsteşarlığı'ndan ihraç edilen kişilere operasyon Gündem