Ali İsmail Korkmaz davasında ara karar açıklandı

Eskişehir'deki "Hükümet istifa" eylemlerinde dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili davanın ilk duruşmasında, tutuksuz yargılanan polis memuru Yalçın Akbulut hakkındaki tutuklama talebi reddedildi. Dava 12 Mayıs'a ertelendi.

Abone ol

Kayseri'de görülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili davanın ilk duruşmasında savcı, tutuksuz yargılanan polis Yalçın Akbulut hakkında tutuklama talep etti. Mahkeme heyeti, talebi reddetti.

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifadelerin alınmasının ardından hayet savcıya mütala için söz verdi.

Savcı, duruşmada tutuksuz olarak yarğılanan polis memuru Yalçın Akbulut'un da tutuklanmasını, Eskişehir'deki çok sayıda şahitle ilgili ifadelerin alınmasını istedi.

Mahkeme heyeti, polis memuru Yalçın akbulut'un tutuklanma talebini reddetti.

Savcı, jandarma kriminal biriminde kurtarılan Harman Fırını'nın kamerası görüntülerinde dövülen kişinin Ali İsmail Korkmaz olup olmadığının belirlenmesi için TÜBİTAK'a gönderilen görüntülerle ilgili henüz mahkemeye iletilmeyen raporun gönderilmesini istedi.

ulusalkanal.com.tr

Yeni kumpas hazırlığı Gündem Gülen Cemaati'ne operasyon mu yapılacak? Gündem İşte MİT - Öcalan planı Gündem 'Bu yasama faaliyetini yapılmış bir darbedir' Gündem