Sevgilisi ile spor videosu gündem olan Yeşim Erçetin kimdir?

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve önceden yaptığı evlilikler ile gündem olan Yeşim Erçetin kimdir?

Abone ol

Yeşim Erçetin, 1979 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 25 yaşlarında profesyonel mankenlik yapmaya Neşe Erberk ajansında başladı. Mankenliğin ardından sunuculuk yapmaya başladı ve HBB, Kanal 6, Best TV ve MMC kanallarında program sundu.

2000 yılında ünlü şarkıcı Ozan Orhon ile dünyaevine girdi ve çiftin bu evlilikten Lara Yağmur adlı bir kız çocukları oldu. İkili 20 Ağustos 2003 tarihinde ayrıldı.

2006 yılında Aşk İçin adlı bir albüm çıkardı ve şarkıcılık kariyerine böylece adım atmış oldu. Bunun yanı sıra, Zeynep, Sensiz Olmuyor ve Serseri adlı dizilerde oyunculukta yaptı.

2010 yılında Emre Matraş ile evlendi ve bu evlilikten Masal adlı bir çocuk sahibi daha oldu. Matraş ile evliliği ise 2015 yılında sona erdi.

2016 yılında reytingleri yüksek olan İşte Benim Stilim programında yarışmacı oldu.

Erçetin şimdi kendisinden 6 yaş küçük Tuğser Akyüz ile aşk yaşıyor ve sosyal medya hesabında sıkça aşk fotoğrafları paylaşıyor.

ulusal.com.tr

Ramazan'da içki içiyorsun suçlamalarına Eda Ece'den yanıt gecikmedi Yaşam Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan ile yeniden evleniyor Yaşam Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya evleniyor mu? İşte Yılmaz- Sarıkaya aşkında yeni gelişmeler... Yaşam Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Alya kimdir? Yaşam