Perinçek Hatay ve Defne'de

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek kardeşlik kenti Hatay'dan seslendi. Perinçek, Esad'ın yiğitlerine selam yolladı. Önümüzdeki dönemde Suriye Devlet başkanı Beşar Esad'ın Türkiye'ye konuk olarak geleceğini söyleyen Perinçek, " Sultanahmet Camii'nde kardeşlik için cuma namazı kılacağız" dedi.

Abone ol

Kardeşlik ve direnişle özdeşleşen Hatay; İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i bağrına bastı, coşku havaalanında başladı.

Silivri zindaları yıkıldı, yurtseverler alanlara çıktı.

Defne İlçesi Uğur Mumcu Meydanı’na Türkiye Suriye kardeşliği damgasını vurdu.

Terörist saldırılarda onlarca canını kaybeden Reyhanlılılar da Amerikan Emperyalizmi’ne karşı meydandaydı.

Miting de İşçi Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Cafer Özenir projelerini anlattı. Şam Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Doktor Mehmet Yuva da halka seslendi.

Perinçek’le kucaklaşan yurttaşlar, duygularını Ulusal Kanal mikrofonuna anlattı. Defneliler, mücadele ve zafer mesajı verdi.

Hak ve Eşitlik Partisi Defne Belediye Başkan Adayı Münir Geçmen mitinge mesaj göndererek; "Defne’de İşçi Partisi Adayı Cafer Özenir lehine seçimlerden çekildiklerini" açıkladı

Miting coşkusu Grup Çığ ve Mustafa Özarslan konseri ile devam etti.

Haber: Özer Sürmeli

Kamera : Serkan Bayraktar - Fuat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Ergenekon operasyonun şifresi çözüldü Gündem ABD menşeili savaş planı Gündem Davutoğlu'ndan skandal açıklamalar Gündem İşçi Partisi Yargıtay Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu! Gündem