11 Ocak Çarşamba Yalova'da okullar tatil mi

11 Ocak Çarşamba Yalova'da okullar tatil mi? Yalova'da belediye ekipleri, buzlanma nedeniyle kent genelinde oluşabilecek olumsuzlukların en az sıkıntıyla atlatılması için tuzlama çalışması yapıyor.

Abone ol

11 OCAK ÇARŞAMBA YALOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ

Yalova'da belediye ekipleri, buzlanma nedeniyle kent genelinde oluşabilecek olumsuzlukların en az sıkıntıyla atlatılması için tuzlama çalışması yapıyor.

Yalova-Bursa karayolunun Süpürgelik mevkisinde de Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 147. Şube Şefliği ekipleri karayolunun trafiğe açık kalması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bölgede buzlanma nedeniyle 40 personel, 7 bıçaklı kar mücadele kamyonu ve tuzlama araçları ile çalışma yürütüyor.

Yetkililer, Yalova-Bursa karayolunu kullanacak sürücülerden tedbirli olmalarını istedi.

Öte yandan olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün de eğitime ara verildi.

Yalova Belediyesi ve ilçe belediyeleri de soğuktan etkilenen sokak hayvanlarına yiyecek bırakarak onlara yönelik çalışma başlattı.

YALOVA BELEDİYE BAŞKANI VEFA SALMAN'DAN KAR TATİLİ AÇIKLAMASI

Yalova Belediye Başaknı Vefa Salman'dan 11 Ocak Çarşamba Yalova'da okullar tatil mi sorusuna cevap niteliğinde açıklama geldi.

Yalova Belediye Başkanı Salman, "Üzgünüm çocuklar, size istediğiniz haberi veremiyorum. Yarın ders zili sizler için çalacak. Allah zihin açıklığı versin, başarılar." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

11 Ocak Çarşamba Bursa'da okullar tatil mi Gündem 11 Ocak Çarşamba Isparta'da okullar tatil mi Gündem 11 Ocak Çarşamba Düzce'de okullar tatil mi Gündem 11 Ocak Çarşamba Çanakkale'de okullar tatil mi Gündem