Niğde'de kamucu önlemler

Bir yanda uzayan kış soğukları, bir yanda Korona virüs tehdidi. Bu zor koşullar, kamuda ve sosyal alanlarda alınan önlemlerle birlikte dayanışmayı da arttırdı. Hayatın olağan akışının kesintiye uğradığı bu günlerde Niğde Belediyesi esnafı ve vatandaşları rahatlatacak tedbirleri gündemine aldı...

Abone ol

Yeni tip Korona Virüs tehdidi yaşamın her alanında olumsuz etkilerini sürdürürken, kamuda ve sosyal yaşamda dayanışmayı da büyütüyor.

Geleneklerimizde olan paylaşım ve yardımlaşma kültürünü bu günlerde hayata geçiren belediyeden biri de Niğde Belediyesi.

Niğde Belediyesinde kapalı açık tüm alanların dezenfekte edilmesi, sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım sunulması, esnafın belediye alacaklarının acil ödenmesi gibi bir çok uygulama korona mesaisi kapsamında yürütülüyor.

Kapılar, 65 yaş ve üstü ve risk grubunda ki yurttaşların evden çıkmadan ihtiyaçlarının karşılanması için çalınıyor. Onlar da yapılan uyarılara harfiyen uyuyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ekiplerin yurttaşların tüm ihtiyaçları için seferber olduğunu söyledi.

Özdemir, yaşanan olağanüstü günlerin ardından ilk ders zili çaldığında okullarda Niğde gazozu dağıtacaklarını duyurdu.

ulusal.com.tr

Amasya'da genelgeye uymayan kahvehaneye ceza kesildi Yurt Sivas'ta koronavirüs yasağına uymayan 3 kişiye para cezası uygulandı Yurt Adana'daki FETÖ davasında yargılanan 6 sanıktan 2'sine hapis cezası Yurt Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 10 şüpheli yakalandı Yurt