FETÖ'nün jandarma yapılanmasına operasyon

FETÖ'nün jandarma yapılanması soruşturmasında, haklarında gözaltı kararı verilen 23'ü sivil imam 37 şüphelinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Abone ol

Ankara'da FETÖ'nün jandarma yapılanmasına izin verilmedi. 23'ü sivil "mahrem imam", 14'ü ihraç personel 37 kişinin yakalanması için 22 ilde eş zamanlı baskın düzenlendi.

Gözaltına alınanlar arasında 3 "mahrem imam"ın bulunduğu, firari şüphelilerin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

"ByLock" kullandığı idddia edilenlere de operasyon düzenlendi.

Sağlık Bakanlığı ile özel sağlık kurumlarında görev yapan 14, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığındaki görevlerinden ihraç edilen 27, Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki görevlerinden ihraç edilen 3, kapatılan dernek yöneticisi 2 şüpheli ile kapatılan medya dağıtım şirketinin eski muhabiri olduğu belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattıldı.

Belirlenen adreslerde, yakalama kararı çıkarılan 47 kişiden 25'i gözaltına aldı.

ulusal.com.tr

Yurt dışına para gönderen 417 kişi hakkında gözaltı kararı Gündem İleri saat uygulamasına ilişkin karar Resmi Gazete'de Gündem Meclis'te yeni dönem başladı Gündem Doğu Perinçek: Kürdistan ABD'nin 'müslüman' İsrail'idir Gündem