Arda'lı Atletico Madrid yarı finalde

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinde Atletico Madrid, 1-1'in rövanşında Vicente Calderon'da Barcelona'yı 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Madrid temsilcisi tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselme sevinci yaşadı.

Abone ol

La Liga'da şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid ile Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde bir kez daha karşı karşıya geldi.

1-1'in rövanşında Vicente Calderon'da karşı karşıya gelen takımların mücadelesinden Atletico Madrid, 1-0 galip geldi ve adını yarı finale yazdırdı.

Madrid temsilcisi tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselme sevinci yaşadı.

Madrid ekibine turu getiren golü 5. dakikada Koke attı. Atletico Madrid'de sakatlıkları süren Diego Costa ve Arda Turan, mücadelede forma giymedi.

Barcelona cephesinde ise sezonu kapatan Victor Valdes ve ilk maçta sakatlanan Gerard Pique kadroda yer almadı.

Bu sezon evinde yenilgi yüzü görmeyen Atletico Madrid, Barcelona'yı eleyerek tarihi bir başarıya imza attı. Madrid ekibi, 1974'te Kupa 1'de son dört takım arasına adını yazdırmayı başarmıştı. Simone ve öğrencileri, 40 yıl sonra takımı Şampiyonlar Ligi'nde aynı noktaya taşıdı.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe maçına hazırlık Spor Fenerbahçe Grundig ve Halkbank yarı finallere galibiyetle başladı Spor "Demirören istifa etmelidir" Spor "Transfer döneminde mutlaka aktif olmaya çalışacağız" Spor