Bahçeli'nin çıkışı sonrası Erdoğan'dan uyarı

Partisinin Nevşehir mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli gibi 'fitne fesat' uyarısı yaptı. Erdoğan, 'Bu cumhur ittifakını beraber koruyacağız. Araya tabanda fitne fesat sokmak isteyenlere aman ha fırsat vermeyeceğiz' dedi.

Abone ol

Partisinin Nevşehir mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli gibi 'fitne fesat' uyarısı yaptı.

Erdoğan, "Kardeşlerim bu yola çıkış bir cumhur ittifakıdır. Bu cumhur ittifakını beraber koruyacağız. Araya tabanda fitne fesat sokmak isteyenlere aman ha fırsat vermeyeceğiz. Bu cumhur ittifakı kolay kurulmadı. Bununla birlikte sözde milletin ittifakı diye ortaya çıkanlara sandıkta gereken dersi vereceğiz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin dün kü Kayseri'deki etkinliğinde şöyle konuşmuştu: “Özellikle AK milletvekili adayları oyuna gelmeyin. Kendinize dikkat edin, fitneye düşmeyin. İttifakımız AKP ve MHP’dir. Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle bilin.”

Bahçeli ne demişti?

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kayseri’de yaptığı konuşmada, AKP’nin milletvekili adaylarını, “ittifak hukukunu zedeleme” konusunda uyardı.

Bahçeli, “İttifak hukukunu zedeleyen özellikle AKP’li milletvekili adayları, kendinize dikkat edin. MHP üzerinde oyun oynamaya kalkmayın. MHP’yi dışlamaya gücünüz yetmeyecektir. Bunu böyle biliniz” dedi.

“Cumhur İttifakı ile engelleri bir bir aşıyoruz” diyen Devlet Bahçeli, “Yeni sitemde kutuplaşma en aza indirilmiştir. İstiklalimize saldırılırken, cumhurun emanetini daha fazla sahiplenmeliyiz. Ülkemiz için sorumluluk almalıydık. Türkiye ortak paydasında buluşmalıydık. Ayrılığa gayrılığa, dargınlığa gerek yoktur” şeklinde konuştu.

Anketlerle psikolojik harekat Gündem Esenler Belediye Başkanı'nın makam aracı kaza yaptı Gündem FETÖ'nün 'askeri mahrem yapılanmasına' operasyon: 10 gözaltı Gündem Mehdi Eker: Oy verirseniz sahip çıkarız Gündem