Son dakika haberleri... Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi (19 Temmuz 2019 Cuma Kandilli Rasathanesi AFAD son depremler)

Marmara Denizi'nde Bandırma Körfezi'nde saat 16.49'de 3.4 büyüklüğünde deprem oldu. Yerin 11.5 kilometre derinliğindeki depremin herhangi bir can ya da mal kaybına neden olmadığı öğrenildi

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, Marmara Denizi'nde deprem oldu.

Bilgilere göre, deprem Bandırma Körfezi'nde meydana geldi.

Depremin büyüklüğünün 3.4 olduğu açıklandı.

Yerin 11.5 kilometre derinliğindeki depremin herhangi bir can ya da mal kaybına neden olmadığı öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Son dakika haberleri... Bugünkü 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası çok önemli uyarı: 7.3 büyüklüğünde deprem... Gündem Son dakika haberleri... James Jeffrey Türkiye'ye geliyor Gündem Son dakika haberleri... Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit 6 asker yaralı Gündem Son dakika haberleri... Emekli Hava Pilot Tümgeneral Beyazıt Karataş'tan F-35 lobicilerine cevap Gündem