Ahmet Davutoğlu: Söz konusu değil!

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Afyon'daki istişare toplantısının kapanış toplantısında konuştu. Terörle mücadeleye değinen Davutoğlu "Güneydoğu'daki operasyonların ne zaman tamamlanacağı hakkında süre vermenin söz konusu olmadığını" söyledi.

Abone ol

Partisinin Afyon kampında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu terörle mücadele de süre verilemeyeceğini belirtti.

Terörle mücadele bağlamında süre verdiklerine dair haberler olduğunu anımsatan Davutoğlu; "Bir an önce bu operasyonların başarıyla tamamlanması için gece gündüz çalışıyoruz ancak herhangi bir süre söz konusu değildir" dedi.

Davutoğlu "Dağlarımız, ovalarımız, şehirlerimiz bu canilerden temizleninceye kadar, şehirlerimizin, ilçelerimizin her bir sokağı emniyetle, huzurla girilen sokaklar oluncaya kadar terörle mücadelemizi büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başbakan teröre destek veren belediyeleri de eleştirdi. "Bu milletin huzurunu bozmayın, gönderdiğimiz kaynakları halka hizmet için kullanın" diyen Başbakan "Personel giderlerinin nereye gittiği, yatırımlara dönüştürülmeyen kaynakların ne için kullanıldığı tek tek araştırılacak ve hesabı sorulacaktır." dedi.

ulusalkanal.com.tr

Şah İsmail, Şii miydi? Gündem Diyarbakır'dan acı haber: 2 şehit, 6 yaralı! Gündem Genelkurmay Başkanlığı: 20 terörist etkisiz hale getirildi Gündem 12 yıllık eşini bıçaklayarak öldüren kocaya "bir daha yapmaz" indirimi Gündem