Mehmet Ayvalıtaş davası ertelendi

Haziran eylemleri sırasında hayatını kaybeden Mehmet Ayvalıtaş davasında tutuklama talepleri bir kez daha reddedildi. Duruşma, hayatını kaybeden Ayvalıtaş'ı kusurlu bulan bilirkişi raporu hakkındaki görüşlerin alınması için 3 Mart'a ertelendi. Baba Ali Ayvalıtaş duruşma çıkışında dava sürecine isyan etti.

Abone ol

Gezi Protestoları sırasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Mehmet Ayvalıtaş'ın ailesi adliyeden bir kez daha hayal kırıklığı ile ayrıldı.

İstanbul Ümraniye'de Mehmet Ayvalıtaş'ın hayatını kaybettiği kazayla ilgili davada tutuklama talepleri reddedildi. Duruşma Mehmet Ayvalıtaş'ın kusurlu bulunduğu bilirkişi raporu hakkındaki beyanların alınması için 3 Mart'a ertelendi.

Baba Ali Ayvalıtaş dava sürecine isyan etti. Ayvalıtaş ailesinin avukatı Ayla Öztabak da bilirkişi raporuna tepki gösterdi.

Gezi Protestoları sırasında başından gaz bombası ile vurularak öldürülen 16 yaşındaki Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan da duruşmaya katılarak Ayvalıtaş ailesine destek verdi.

ulusalkanal.com.tr

Kilis'e düşen füze kamerada Gündem Vatan Partisi, Yargıtay Başsavcılığı'na başvurdu: HDP kapatılsın Gündem İstanbul Boğazı çift yönlü kapatıldı! Gündem 40 akademisyen bildiriden imzalarını çekti Gündem