Vali'den VEDAŞ'a 'kesinti' uyarısı: Alay eder tarzda...

Bitlis'te sık sık yaşanan elektrik kesintilerine Vali Orhan Öztürk tepki gösterdi. Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi'ne yazı gönderen Vali, "Vatandaşımızla alay eder tarzda elektrik kesintilerinin olmaması için kuruluşunuzca gereken her türlü tedbiri alınız" dedi.

Abone ol

Doğu illerinde yaşanan elektrik kesintileri hala bir çözüm bulunamadı. Bu adreslerden biri de Bitlis.

Kesintiler bir yıldan fazla sürüyor. Vangölü Elektrik Dağıtım Şirketi, onarım bakım çalışmalarını bahane ederek yurttaşı elektriksiz bırakıyor.

Kesintiler nedeniyle trafik ışıkları, reklam panoları çalışmazken, berber, internet kafe ve fatura tahsilat vezneleri gibi birçok iş yeri iş yapamıyor.

Uzun süren kesintilere Bitlis Valisi Orhan Öztük de sessiz kalmadı.

Sık sık kesilen elektriğin vatandaşla alay eder tarzda olduğunu ifade eden Vali Öztürk, VEDAŞ'ı uyardı.

Vali, şunları ifade etti: "Bu kadar sık düzensiz ve habersiz kesintinin arızalardan kaynaklanması mümkün değildir. Vatandaşımızla alay eder tarzda bu ölçüde elektrik kesintilerinin olmaması açısında kuruluşunuzca gereken her türlü tedbiri almanız kamu düzeni açısından da önemlidir. Vatandaşın günlük hayatının olumsuz etkilenmemesi için her türlü tedbirin alınması gerekir."

ulusalkanal.com.tr

İzmir'de AVM''nin çatısı çöktü! Yurt Meteoroloji'den çok kritik uyarı: Metrekareye 75 kilo yağış... Yurt Genelkurmay açıkladı! 12 kişi yakalandı Yurt İstanbul'da yarın bu yollar kapalı Yurt