Son dakika haberleri... 24 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe-3 ve Kıran operasyonları ile kıskaca alınan bölücü terör örgütü PKK kırılma sürecine girdi. Her iki harekâtta toplam 24 terörist etkisiz hale getirildi. Örgütün gizlendiği sığınaklar barınaklar da imha edildi

Abone ol

Devam eden Irak'ın kuzeyindeki Pençe-3 ve yurt içindeki Kıran operasyonları başarıyla devam ediyor. Komandolar PKK kamplarına doğru ilerliyor. Arazi aramalarında örgütün sığınakları ve barınakları imha ediliyor.

Yurt içinde ve dışındaki terör operasyonlarıyla bölücü terör örgütü PKK'ya nefes aldırılmıyor. Operasyonlar peş peşe yapıldı, onlarca PKK'lı öldürüldü.

Millî Savunma Bakanlığı Pençe-3 ve Kıran operasyonların bilançosunu açıkladı.

Düzenlenen hava harekâtları ile yurt içinde 11, sınır ötesinde 13 olmak üzere toplam 24 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Pençe-3 operasyonu kapsamında teröristlerle sağlanan sıcak temasta açılan ilk ateş sırasında 3 kahraman asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı. Yaralılar hemen hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Teröristler, Hakurk ve Haftanin Sinat kamplarını kullanarak Türkiye sızma girişimde bulunuyordu. Bu noktalara yapılan operasyonlarla teröristlerin geçişleri sonlandıralacak.

TSK, teröristlerin bulunduğu bölgelerde tamamen hakimeti sağlamayı amaçlıyor.

ulusal.com.tr

Atatürk Caddesi-Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı 30 gün trafiğe kapatılacak Gündem Şehitler İdris Gezer, Akın Çelebi ve Ali Uçar son yolcuğuna uğurlandı Gündem Ankara'da Çocuk Koruma Evleri kapatıldı mı? Resmi açıklama geldi Gündem Şehit Uzman Onbaşı İdris Gezer, Sinop'ta son yolculuğuna uğurlandı Gündem