O hakim tartışmayı alevlendirdi

Cumhurbaşkanlığı görevi sona erecek olan Abdullah Gül'e yargı yolu açılabilir. Kayıp Trilyon davasında Abdullah Gül hakkında verilen takipsizlik kararını kaldırarak "yargılansın" diyen eski Sincan Hâkimi Osman Kaçmaz, eski tartışmayı tekrar alevlendirdi.

Abone ol

Görev süresi Ağustos ayında sona erecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hâkim karşısına çıkabilir. Nedeni ise "Kayıp Trilyon Davası".

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ''Kayıp Trilyon'', Başbakan Erdoğan'ın da ''Şehit ve kelle'' davasından yargılanması yönünde kararlara imza atan, eski Sincan hâkimi Osman Kaçmaz'ın attığı tweet, eski tartışmayı alevlendirdi.

Kaçmaz sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptığı açıklamada, "Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olacağı, Abdullah Gül ise Cumhurbaşkanlığı sona erdiği için önceden işlediği suçlardan yargılanacak. Kaçış yok Allah büyük..." ifadelerini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

Anketler Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne diyor Gündem AKP Cumhurbaşkanı adayını açıkladı! İşte o isim Gündem TEM Otoyolu'nda kaza! Gündem İstanbul Üniversitesi'nde neler oluyor? Gündem