Doğu Perinçek'ten önemli uyarılar

Seçim sonuçlarına itirazlar sürerken Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'ten önemli uyarılar geldi. Sandıkların yeniden sayılmasına atıf yapan Perinçek "Onlar, sayımlara devam ede dursun, millet olarak başımızı kaldırıp önümüze bakmak durumundayız" diyerek ekonomiye dikkat çekti.

Abone ol

31 Mart yerel seçimleri geride kaldı. Ancak sonuçlardan memnun olmayan siyasiler farklı bölgelerde sonuçlara itirazlarını sürdürüyor.

Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'ten önemli uyarılar geldi.

Perinçek, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oyların yeniden sayılması tartışmalarına değindi.

"Sandıkları yeniden saymak dışında bir dikkatleri ve çözümleri olmayanlar, kafalarını sandığa gömmüş bulunuyorlar." diyen Vatan Partisi Genel Başkanı, "Onlar, sayımlara devam ede dursunlar, millet olarak başımızı kaldırıp önümüze bakmak durumundayız." değerlendirmesinde bulundu.

"Ekonomide zorluklar, güvenlikte ciddî tehditler olduğuna" dikkat çeken Perinçek, "Türkiye, zorunlu olarak bir sistem değişikliğinin, Üretim Devriminin eşiğindedir." ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Lideri açıklamasını "Türkiye için umutsuz durum yoktur. Ancak umutsuz programda diretmemek şartıyla." sözleri ile bitirdi.

ulusal.com.tr

Büyükçekmece Belediye Başkanı CHP'li Hasan Akgün'den açıklama Gündem Dışişleri Bakanlığı'dan İtalya'ya tepki Gündem Artvin Yusufeli'de seçimler neden iptal edildi Gündem Saadet Partisi genel merkez binasına tahliye Gündem