Selam Tevhid'de usulsüzlük soruşturmasında 17 polis tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi

Selam Tevhid soruşturmasındaki usulsüzlükler nedeniyle gözaltına alınan 17 emniyet müdürü tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Çağlayan Adliyesi'nde yürütülen soruşturmada 9 emniyet müdürü ise firari durumda. Merkez valiliğine kaydırılan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Petek de mahkemeye sevk edilen isimler arasında.

Abone ol

Selam Tevhid dosyasındaki usülsüzlüklerle ilgili soruşturmada 17 şüpheli emniyet müdürünün tutuklanması talep edildi.

Halen Merkez Valiliği yapan Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Petek'in de aralarında olduğu 17 emniyet müdürü tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 17 emniyet müdürünün sorguları İstanbul 4'üncü Sulh Ceza Hakimliği tarafından yapılacak.

Eski Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Cihangir Çelik ile emniyet müdürleri Hami Güney, Lokman Kırcalı ve Hamza Tosun'un aralarında yer aldığı 9 şüpheli ise firari. 9 emniyet müdürünün yakalanması için çalışma yürütülüyor.

Selam Tevhid dosyasının Ankara ayağına yönelik soruşturmada gözaltına alınan emniyetçilerin; başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı takibe aldıkları öne sürülüyor.

ulusalkanal.com.tr

Devlet Bahçeli'den tepkisi: Bize bir vatan kaybettirebilir Gündem Soma'da Başbakanlık Müşaviri tarafından tekmelenen Erdal Kocabıyık'a mahkeme 543 liralık ceza kesti Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan meydanlara inip başkanlık sistemini anlatacak Gündem Prof.Dr. Süheyl Batum: Türkiye'de siyaset yok Gündem