Onur Can Özcan'dan acı haber geldi! Onur Can Özcan kimdir?

İstanbul Şile'de yaşanan tekne kazasında kaybolan genç şarkıcı Onur Can Özcan'dan acı haber geldi. Arama çalışmaları bugün sonuçlandı, Onur Can Özcan'ın cansız bedenine 10 metre derinlikte ulaşıldı.

Abone ol

Hem denizden hem de havadan süren arama çalışmalardan acı haber geldi. Tekne kazasında kaybolan Onur Can Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Dünden bu yana devam eden çalışmalarda görev alan ekipler, dün özellikle kazanın yaşandığı bölgeyi didik didik aradı.

Dalgıçlar denizden, helikopter de havadan denizin yüzeyi tarandı. Öğle saatlerine gelindiğinde ise ekipler çalışmayı kıyıya 350 metre uzaklıktaki bir noktaya yoğunlaştırdı.

Ayrıntılı inceleme sonrası denizin 10 metre derininde 21 yaşındaki Onur Can Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Özcan'ın cenazesi ekipler tarafından kıyıya çıkarılarak otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

21 yaşındaki genç şarkıcıdan geriye ise internette binlerce beğeni alan bu şarkıları kaldı.

ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR?

Alabora olan teknede bulunan 5 kişiden Recep Gülyıldırım hayatını kaybetmiş, aynı teknede bulunan Levent Sarı, Ulaş Sarı ve Hasan Ekşi sağ olarak kurtarılırken şarkıcı Onur Can Özcan'a ise ulaşılamamıştı. Şile'de arkadaşları ile birlikte açıldıkları teknenin batması sonucu kaybolan ve “Yaramızda Kalsın”, “Yalnızlığın Ezgisi”, “Çilingir” gibi şarkıları seslendiren Onur Can Özcan'ı arama çalışmaları sonucunda cansız bedenine ulaşıldı.

Son zamanlarda gençler arasında popülerlik elde eden isim, Özcan, “Yaramızda Kalsın”, “Yalnızlığın Ezgisi”, “Çilingir”, “Kibrit”, “Gülümse Kadın” ve “İntihaşk” gibi seslendirdiği parçalarla geniş bir kesim tarafından tanınmaktadır.

Genç şarkıcı Onurcan Özcan 21 yaşındadır. Solist kimliğinin yanı sıra besteci ve söz yazarıdır. Onurcan Özcan, YouTube hesabı üzerinden paylaştığı videolar kullanıcılar tarafından milyonlarca kez tıklanmıştır.

ulusal.com.tr

Adana'daki cinsel istismar davasında karar Yurt Havalimanında ele geçirildi! Değeri dudak uçuklattı Yurt Sağlık Bakanlığı'ndan Deniz Baykal açıklaması Yurt Beş santimlik balığa karşı 30 bin insan! Yurt