PKK'nın para sakladığı depo vuruldu

“TSK Sivilleri katlediyor” yalanını Amerika ve Batı’ya servis eden PKK ve HDP’nin maskesi düştü. Ulusal Kanal’ın güvenlik kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Zargali’de öldürülen kişilerin failinin PKK olduğu ortaya çıktı. Nedeni ise, Zargali’ye kaçırılan uyuşturucu ve paralara sahip çıkılamaması.

Abone ol

PKK’nın "TSK Zargali’de sivilleri öldürdü" yalanının iç yüzü açığa çıktı.

PKK Kuzey Irak’ta yönettiği uyuşturucu trafiğini “TSK sivilleri öldürüyor” yalanıyla örtmeye çalıştı.

Ulusal Kanal’ın üst düzey güvenlik kaynaklardan edindiği bilgilere göre, Zargali’de hayatını kaybeden 10 kişi PKK tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise bölgedeki uyuşturucu ve parayı koruyamamaları.

Olay şöyle gelişti. PKK’ya ait para ve uyuşturucu Bokriskan Köyü bölgesinde bulunan bir sığınakta muhafaza ediliyordu. İstihbaratı alan TSK harekete geçti. Sığınağa başlatılan hava operasyonlarıyla birlikte, para ve uyuşturucu PKK’lılar tarafından Zargali köyündeki bir eve taşındı. Hava operasyonu para ve uyuşturucuların saklandığı eve de yapıldı. Operasyonla birlikte PKK’ya ait uyuşturucu tamamen yok edildi. Paranın bir miktarını kurtarabilen PKK yaşanan maddi kayıptan sorumlu tuttuğu 10’a yakın elemanını öldürdü. Terör örgütü ve yandaşları ise gerçeğin üstünü kapatmak için “TSK sivilleri öldürdü” propagandası başlattı. Hedef TSK’yı yıpratmaktı.

Ulusal Kanal, TSK’nın PKK kamplarına yaptığı hava operasyonlarının PKK’ya verdiği zayiatlara da ulaştı.

Buna göre, hava operasyonlarında 1 Ağustos ile 7 Ağustos arasında 390 terörist öldürüldü, 150’si ağır olmak üzere 400’den fazla terörist yaralandı.

Operasyonlar sonucunda PKK, Kuzey Irak’taki Bokriskan, Zargali ve Enze’de ağır kayıp verdi.

Bokriskan’da sözde “Şehit Dilan” tabur komutanı Şerevan Fatuvan ve 4 büyük grup lideri, Zargali’de içinde Kadın Grubu Şervan Sorumlusu Gülten kod adlı teröristin de bulunduğu 20 PKK’lı, Enze de yaklaşık 30 kadın terörist öldürüldü.

ulusalkanal.com.tr

Rusya'dan Türkiye'ye iki teklif Gündem 24 şehit, 11 ölü Gündem Bakanlık inceleme başlattı! Gündem Dünyaya nam saldı Gündem