"Bizler Namık Kemal'lerin Torunlarıyız. Adayımız Emine Ülker Tarhan."

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Cumhurbaşkanlığı için platform kuruldu. CHP’li, İşçi Partili, TGB’li, ADD’li üyelerin oluşturduğu Çankaya İçin Güçbirliği Platformu yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Abone ol

Basın açıklamasını platform adına Dr. Nurtekin Erol yaptı.

Cumhuriyetçi Aday Etrafında Birleşeceğiz

Nurtekin Erol meleselenin Cumhuriyeti yıkmak isteyenlerle, Atatürk Cumhuriyetine sahip çıkanlar arasındadır diyerek şunları söyledi: “Akp iktidarı ile geçen her gün, ülke ve millet olarak ödeyeceğimiz faturayı kabartmakta, Irak ve Suriye’yi saran yangının ülkemize sıçrama ihtimali artmaktadır. Bu gelişmeler Akp’ye oy veren seçmeni de rahatsız etmektedir. Dolayısıyla bütün yurtseverlerin desteğini alacak cumhuriyetçi bir ikinci turda Tayyip Erdoğan’ı geride bırakacaktır. Mesele Cumhuriyeti yıkmak isteyenlerle, Atatürk Cumhuriyeti’ne sahip çıkanlar arasındadır."

Bizler Namık Kemallerin Torunlarıyız

Konuşmasına devam eden Nurettin Erol; “buradan öncelikle Tekirdağlı sonrada diğer milletvekillerine sesleniyoruz. Ekmeleddin’e verdiğiniz imzalarını geri çekin! Cumhuriyet devrimlerinin etrafında, yeni bir çatı adayında tüm milleti birleştirelim. Emine Ülker Tarhan’ın etrafında birleşerek Tayyip Erdoğan’ları yenelim. Sizlere Cumhuriyetimize sahip çıkan diye oy verip meclise gönderdik. Bu mevzilenmede Cumhuriyetin temel savunuculuğundan vazgeçerseniz Tekirdağlılar bunu unutmaz! Bizler Namık Kemallerin torunlarıyız. Karakterimiz de her zaman bağımsızlık, cumhuriyet ve Atatürk devrimleri vardır. Mandacılık yoktur. Emine Ülker Tarhan’ın Cumhurbaşkanı adayı olmasıyla tüm millet Atatürk etrafında birleşecektir.” dedi.

Haber: İmdat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Phaselis’e otel yapılacak mı? Yurt Diyarbakır'da sıcak saatler Yurt Köroğlu’nun destan yazdığı dağlar beton olacak! Yurt Bu ilçede ramazan topu yasak! Yurt