Bakan Koca: "DSÖ ofisi İstanbul'da pek yakında açılacak"

Dünya Sağlık Örgütü ( Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge Ankara'ya geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü, Bİlim Kurulu toplantısına katıldı... Görüşme sonrası iki ortak toplantı düzenledi. Kluge, Türkiye'ye pandemi ile savaşat verilen destekler için teşekkür etti.

Abone ol

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge'yi kabul etti.

DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge, pandemi sonrası ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı. Koca ile gerçekleştirilen ikili görüşmenin ardından Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı.

Bakan Koca ve DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge toplantı sonrasında ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Koca, İnsani ve Sağlık Acil Durumlarına Hazırlık DSÖ Ofisi'ni İstanbul'da hayata geçireleceğini duyurdu.

DSÖ'ye yönelik eleştirilere de değindi Koca.

Kluge ise salgın ile savaşata göstediği dayanışma içim Türkiye'ye teşekkür etti. Salgının ne zaman biteceği konusunda bir tarih vermenin mümkün olmadığı ifade eden DSÖ temsilcisi, aşı konusundaki son durumu aktardı.

Sonbaharda özellikle yaşlıların karşılaşacağı yüksek risklerin ele alınması için hazırlıklı olunması gerektiği konusunda da uyardı.

Bakan Pakdemirli açıkladı: Beklenen destek ödemeleri hesaplara yatıyor Gündem ABD'nin hamlesine KKTC Başbakanı Tatar'dan sert tepki Gündem İçişleri Bakanı Soylu, kaza alanında: "11 jandarma ve 1 şoför arkadaşımız hastanede" Gündem Kız arkadaşını dövüp aracını vatandaşların üzerine sürmüştü! Bakırköy'de dehşet saçan maganda için istenen ceza belli oldu Gündem