Kılıçdaroğlu "Köşk Turu"na başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde ziyaretlerine yarın başlıyor. Kılıçdaroğlu, ilk ziyaretini Türk-İş'e yapacak. CHP ve Türk-İş yetkilileri kahvaltıda biraraya gelecek.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi için harekete geçti. Kılıçdaroğlu, sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili görüşlerini dinleyecek.

Kılıçdaroğlu, bu kapsamdaki ilk ziyaretini yarın Türk-İş'e yapacak. Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle saat 09.30'da Türk-İş'i ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu, Türk-İş yönetimiyle kahvaltıda biraraya gelecek.

CHP'den yapılan açıklamada, "Kılıçdaroğlu 'Nasıl Bir Cumhurbaşkanı?' ve 'Cumhurbaşkanlığı Seçimi' ile, Türkiye’nin temel sorunları konusunda görüş alışverişinde bulunacak" denildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimi konulu temas, görüşme ve ziyaretlerin; diğer konfederasyonlar, federasyonlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla sürdürüleceği belirtildi.

Kılıçdaroğlu; MHP'nin, Kürtlerin, Sosyalistlerin ve tüm Türkiye'nin desteğini alacak adaylar üzerinde çalıştıklarını anlatmıştı. CHP Lideri iki aday üzerinde yoğunlaştıkları bilgisini vermişti.

Kılıçdaroğlu ziyaret programını; Türk-İş, Hak-İş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TUSKON ve MÜSİAD olarak açıklamıştı.

ulusalkanal.com.tr

Engelleri kaldırdılar! Gündem Yeni yargı paketinin ayrıntıları netleşmeye başladı Gündem Genelkurmay'dan sabahki saldırıyla ilgili açıklama Gündem Başbakan’ın rektörü Feyzioğlu’na salon vermedi Gündem