Memurlar için kritik süreç pazartesi başlayacak

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmeleri Pazartesi günü başlayacak. Ulusal Kanal Canlı Yayınına katılan Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk memurların taleplerini sıraladı, kayıplarının geri verilmesini istedi.

Abone ol

Milyonlarca memur ve memur emeklisi pazartesi gününü bekliyor.

Toplu sözleşme görüşmelerinde hükümet ve sendikalar aynı masaya oturacak. Görüşmelerde 2016-2017 yıllarında memurların alacakları maaş zammı ve özlük hakları belirlenecek.

Türkiye Kamu Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk masada memur için taleplerinin neler olacağını Ulusal Kanal canlı yayınında anlattı.

Koncuk, 2013 yılı toplu sözleşme görüşmelerinde memuru masada unutan Memur-Sen’e de tepki gösterdi.

Öte yandan Büro Memur-Sen üyeleri de taleplerine dikkat çekmek için pedallı eylem yaptı. Balıkesir’den yola çıkan memurlar bisikletleriyle Ankara’ya ulaştı, Güvenpark’ta açıklama yaptı.

Büro Memur-Sen Genel Başkanvekili Mehmet Hadi Erdoğmuş, yaptığı açıklamada taleplerinin karşılanmayacağı bir toplu sözleşmeye imza atmayacaklarını ifade etti.

HABER: ÇAĞLA AKKUŞ KAMERA: MEHMET ALİ GÜLSEVEN

ulusalkanal.com.tr

İhracat rakamları Ekonomi Borsa ilk seansta yükseldi Ekonomi Marketlerde konuşan etiket dönemi başlıyor Ekonomi Enerji ithalatının nedeni bizi başkalarının yönetmesi! Ekonomi