Van'da şehit olan 8 Mehmetçik memleketlerinde toprağa verildi

Van ve Hakkari'de PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 10 asker için memleketlerinde tören düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen törenlerde PKK'ya lanet yağdı. Şehit aileleri ve yakınları "Bugün bizim düğünümüz var" diyerek uğurladı evlatlarını.

Abone ol

Türkiye bugün Van ve Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan 10 kahraman evladını uğurladı.

Van'ın Tendürek bölgesinde PKK'lı teröristlerle gögüs gögüse çarpışarak şehit olan 8 kahraman Mehmetçik için ilk tören Van'da yapıldı.

Başbakan Binali Yıldırımın'da katıldığı törenin ardından şehitlerin Türk Bayraklarına sarılı naaşı defnedilmek üzere memleketlerine gönderildi.

Şehit Jandarma Üsteğmen Harun Parlak Ankara'da, Astsubay Aydın Eryılmaz Balıkesir'de, Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak, memleketi Sivas'ta, Uzman Çavuş Gökhan Şengül, Afyonkarahisar’da, Jandarma Astsubay Suat Petek Osmaniye'de, Uzman çavuş Süleyman Budak Elazığ'da, Uzman Çavuş Salih Tortum İstanbul'da, Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç, memleketi Eskişehir'de toprağa verildi.

Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan Kayseri'de, Astsubay Bahri Uçuş, memleketi Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı.

ulusalkanal.com.tr

Koridoru kesen harekata ilişkin CHP ve MHP’den açıklamalar geldi Gündem Fetullah Gülen'in sanık olduğu dosya Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nda Gündem Teröristler 2. Hudut Tugay Komutanlığına havan saldırısı düzenledi Gündem İşte FETÖ'cülerin 'ByLock' konuşmaları Gündem